Måleri och teambuilding i ateljé i Göteborg

Stärk gruppen med måleri och teambuilding. Välkommen till HantVerket Västs ateljéer där ni erbjuds teambuilding i en kreativ och inspirerande miljö. Här får ni möjlighet att testa att måla i akryl under fenomenal vägledning av Karin Bergdahl, konstnär och workshopledare. Måleri och teambuilding är roligt och trevligt och får medarbetarna att skratta, skapa och få ny inspiration. Naturligtvis är lokalerna väl tilltagna - så var och en får gott om egen plats. Temat för dagen ”Måla människor utan att måla människor”. Ni träffas i ateljén och startar med en liten ice breaker-övning. Därefter håller Karin en kort genomgång i teknik. Sedan tar vi fram skissblock och kol och kör en fartfylld uppvärmningsövning som brukar leda till mycket skratt. Karin gör ett live-måleri under tiden ni mumsar på fika. Sen är det time to paint! Karin handleder individuellt den som vill. Vi avslutar med en vernissage. Givetvis tar ni med era målningar efteråt. Kanske kommer de att hänga på er arbetsplats? Karin anpassar workshopens innehåll enligt önskemål avseende såväl tid som innehåll. Allt material samt fika ingår i priset. Tidsåtgång: 2-3 timmar beroende på gruppens storlek. Kursen passar såväl nybörjaren som den mer erfarne och finns även som digitalt alternativ.

Skillbreak creator

Karin Bergdahl

Karin Bergdahl
Since 2020

Karin är konstnär, kursledare och socionom och har 20 års erfarenhet av att leda grupper. Hon målar och ställer ut sina verk i Sverige, Europa och USA. Hon är grundare av Karin Bergdahl Inc, där hon dels bedriver kursverksamheten Happy Painting och dels konstuthyrningsverksamheten Rent a Pic. Karin är en passionerad kursledare som värnar om att alla människor ska få vara och uttrycka sig precis som de är. Glädje är det viktigaste på Karins målerikurser, och hon lägger mycket fokus på att ta bort begränsningar, krav och prestation.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

1000 kr/person

Book for a group or team

From 1000 kr/person

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

150 minutes

Hosted in Swedish or English

4 - 12 participants

Physical

Snacks

Material

Info about location

Slakthusgatan, Göteborg

Additional information

Please note

Har du önskemål om ett specifikt upplägg eller annat datum? Skicka en förfrågan så hjälper vi dig vidare. Karin är konstnär, kursledare och socionom och har 20 år erfarenhet av att leda grupper. Hon målar och ställer ut sina verk i Sverige, Europa och USA. Hon är grundare av Karin Bergdahl Inc, där hon dels bedriver kursverksamheten Happy Painting och dels konst-uthyrningsverksamheten Rent a Pic. Karin är en passionerad kursledare som värnar om att alla människor ska få vara och uttrycka sig precis som de är. Glädje är det viktigaste på Karins målerikurser, och hon lägger mycket fokus på att ta bort begränsningar, krav och prestation. Workshopens innehåll kan skräddarsys enligt önskemål avseende såväl tid som innehåll.

You'll learn

Glädje. På mina teambuildingar brukar det skrattas en hel del. Skratt förenar och svetsar samman teamet. - Nytänkande. Att skapa handlar om mycket om att tänka utanför boxen. Genom att måla, stimulerar du områden i hjärnan som vanligtvis inte är aktiva. - Frihet. Vi arbetar med att plocka bort begränsningar i skapande, något som brukar smitta av sig på andra områden i livet och på jobbet.

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more