Overview

Måleri och teambuilding digitalt

Stärk gruppen genom måleri och teambuilding digitalt, på distans. Här får ni möjlighet att testa att måla i akryl under digital vägledning av Karin Bergdahl, konstnär och kursledare. Måleri och teambuilding online är roligt och trevligt och får medarbetarna att skratta, skapa och få ny inspiration. Temat för dagen ”Måla människor utan att måla människor”. Ni startar med en liten ice breaker-övning. Därefter håller Karin en kort genomgång i teknik. Sedan tar vi fram skissblock och kol och kör en fartfylld uppvärmningsövning som brukar leda till mycket skratt. Karin gör ett live-måleri, kanske under tiden ni tar en liten fika. Sen är det time to paint! Karin handleder individuellt den som vill. Vi avslutar med en vernissage. Därefter står det er fritt att pryda arbetsplatsen väggar med era alster. Karin anpassar workshopen efter era önskemål avseende såväl tid som innehåll. Tidsåtgång: 1,5-2,5 timmar beroende på gruppens storlek. Kursen passar såväl nybörjaren som den mer erfarne.

Skillbreak creator

Karin Bergdahl

Karin Bergdahl
Since 2020

Karin är konstnär, kursledare och socionom och har 20 års erfarenhet av att leda grupper. Hon målar och ställer ut sina verk i Sverige, Europa och USA. Hon är grundare av Karin Bergdahl Inc, där hon dels bedriver kursverksamheten Happy Painting och dels konst-uthyrningsverksamheten Rent a Pic. Karin är en passionerad kursledare som värnar om att alla människor ska få vara och uttrycka sig precis som de är. Glädje är det viktigaste på Karins målerikurser, och hon lägger mycket fokus på att ta bort begränsningar, krav och prestation.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

450 kr/person

Book a private date for a group

From 2700 kr/group

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

120 minutes

Hosted in Swedish or English

6 - 25 participants

Online

Additional information

Please note

Har du önskemål om ett specifikt upplägg eller annat datum? Skicka en förfrågan så hjälper vi dig vidare. Möjlighet finns också att välja till material mot en extra kostnad. Materialet budas då till deltagarna. Vid intresse att inkludera material, maila förfrågan till [email protected] Karin är konstnär, kursledare och socionom och har 20 år erfarenhet av att leda grupper. Hon målar och ställer ut sina verk i Sverige, Europa och USA. Karin är en passionerad kursledare som värnar om att alla människor ska få vara och uttrycka sig precis som de är. Glädje är det viktigaste på Karins målerikurser, och hon lägger mycket fokus på att ta bort begränsningar, krav och prestation.

You'll learn

Glädje. På mina teambuildingar brukar det skrattas en hel del. Skratt förenar och svetsar samman teamet. - Nytänkande. Att skapa handlar om mycket om att tänka utanför boxen. Genom att måla, stimulerar du områden i hjärnan som vanligtvis inte är aktiva. - Frihet. Vi arbetar med att plocka bort begränsningar i skapande, något som brukar smitta av sig på andra områden i livet och på jobbet.

Information from Skillbreak

Live Online Sessions

Skillbreak Live Online workshops are interactive workshops where you get the opportunity to ask questions and learn more about your favorite topics.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more