Del 2. Förstå din hund - problemhund eller hundproblem?

Del 2. Förstå din hund - problemhund eller hundproblem?

För att du ska kunna tillgodogöra dig innehållet i denna workshop har du antingen varit med på vår föreläsning den 16 september (del 1) eller läst vår bok (Det Goda Hundägarskapet, från desperation till inspiration). Vi fördjupar oss i hundens naturliga språk. Utgångspunkten är olika utmaningar i hundägarskapet som t ex yttrar sig i att din hund har svårt för möten, är rädd för ljud eller skyddar/vaktar familjen. Vi tittar på varför hunden gör detta och vad du kan göra för att undvika problembeteenden eller begränsningar i din vardag. I denna workshop utgår vi från deltagarnas berättelser. Du får konkreta verktyg till vad du kan göra nu och över tid för att hunden kan släppa ansvaret till dig.

Skillbreak creator

Mervi Gunilla

Mervi Gunilla
Since 2020

Mervi utbildar och föreläser i hundens kommunikation i Sverige och har genomfört hemkonsultationer hos hundägare i snart femton år. Mervi utbildar och organiserar även kurser samt driver en framgångsrik hälso- och kunskapsbutik i Stockholm, Hundinspiration. Gunilla är samtalsterapeut och specialist i samtalsmetodik. Gunilla utbildar och genomför utforskande samtal som inspirerar till inre ledarskap och eget ansvar. Både med individens och företagets fokus


Contact me

Choose from available dates

No new dates

600 kr/person

Book for a group or team

From 600 kr/person

Give away this skill as a gift

From 450 kr

Pictures from the workshop

Del 2. Förstå din hund - problemhund eller hundproblem?
Del 2. Förstå din hund - problemhund eller hundproblem?

Workshop details

2.5h

Hosted in Swedish

5 - 10 participants

Online

4.8 (4 reviews)

KO
Kristin

2021-10-15

Jag fick så många bra tips och tankar om hundar och varför de agerar som de gör! Och hur jag som ägare/ledare ska agera och förhålla mig till min hund och stärka mitt ledarskap. Jag uppskattar öppenheten som fanns under workshopen. Att vi alla fick ta del av och lyssna på varandra. Att Mervi gav feedback till oss och att vi fick möjlighet att ställa frågor. Tack Mervi och Gunilla för en mycket trevlig och inspirerande workshop!

AC
Ammi

2021-10-15

Fint att höra om andras beskrivning sv sitt hundägarskap med olika teman på vad jag förstår samma ämne. Hundens uppfattning av sin status i flocken. Hoppas att fler hittar den här metoden för att förstå och hjälpa sin hund.

Marina Päärt
Marina

2021-10-15

Bra med fördjupning och få deltagare där varje person fick berätta om sin hund och vilka problem man har o att sen Mervi återkopplade till varje person.

Cecilia Andersen
Cecilia

2021-10-14

Gillade att vi alla fick presentera våra utmaningar och få individuella svar av Mervi. Nyttigt att lyssna på andra hundägare och svaren de fick. Upplysande och avklarande och en bra motivation till att fortsätta arbeta med våra utmaningar.

Additional information

You'll learn

Varför vardagsutmaningar med min hund kan leda till problembeteenden - Vad jag kan göra nu och över tid. - Hur jag praktiskt kan gå till väga för att få bestående goda resultat

Information from Skillbreak

Live Online Sessions

Skillbreak Live Online workshops are interactive workshops where you get the opportunity to ask questions and learn more about your favorite topics.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more