How to hack user testing | Mimmi Thorneus

How to hack user testing | Mimmi Thorneus

Lögnforskaren och psykologen Robert Feldman hävdar att vi ljuger för att vara trevliga så mycket som en gång var tredje minut i samtal med nya människor. Med den insikten, hur vet vi att vi får ett ärligt svar när vi intervjuar och testar? I den här föreläsningen får du tips för att finslipa din intervju- och testteknik för att få hela sanningen istället för det dina testpersoner tror att du vill höra. Mimmi Thorneus är en av Sveriges främsta UX-designers. Med fokus på komplexa system och samhällsnytta har hon arbetat med digital användbarhet och strategi på allt från små startups till företag som Google, där hon nu arbetar som interaktionsdesigner. Mimmi är en uppskattad föreläsare och rådgivare och har även lång erfarenhet av styrelsearbete från både ideella organisationer och startups. Vi kommer använda oss av det digitala videoverktyget Zoom. Information kring hur du deltar kommer per mail efter bokning. Föreläsningen sker på svenska.

Skillbreak creator

Skillbreak Talks

Skillbreak Talks
Since 2021

Skillbreak är en utbildningsplattform för lärande, kreativitet och skapande. Utsedd av IDG till en av Sveriges bästa utbildningssajter i november 2020.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

100 kr/person

Book for a group or team

From 100 kr/person

Give away this skill as a gift

From 450 kr

Pictures from the workshop

How to hack user testing | Mimmi Thorneus
How to hack user testing | Mimmi Thorneus

Workshop details

0.75h

Hosted in Swedish

1 - 200 participants

Online

4.8 (28 reviews)

SN
Sophia

2021-10-30

Jättebra! Älskar när det är mer hands on!

AR
Anni

2021-10-29

Kunde ta med mig tipsen direkt till kommande användartester på eftermiddagen :)

JJ
Jimmy

2021-10-29

Superintressant

SP
Sonja

2021-10-29

Additional information

You'll learn

Hur du undviker de vanligaste misstagen när du användartestar - -

Information from Skillbreak

Live Online Sessions

Skillbreak Live Online workshops are interactive workshops where you get the opportunity to ask questions and learn more about your favorite topics.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more