Italiensk matlagning - Online

Just booked

Italiensk matlagning - Online

Hej och välkommen till Al Dentes online kurs Italiensk matlagning - Online med live sändning. Här är fokuset på italiensk matlagning och att lära sig grunderna. Vår filosofi är att alla kan laga mat, och efter avslutad kurs kommer du att kunna laga fleralet rätter. Ni kommer få ett till mejl lite närmre kursstart med inköpslista för råvaror och information om vad som behöver förberedas inför kursstart. Vill ni dricka vin till maten skickar vi gärna rekommendationer. Vi ses i köket!

Skillbreak creator

Sedan Samantha Santambrogio-Öberg startade verksamheten i Sverige 2002 har Al Dente vuxit och blivit ett av Sveriges främsta företag för kurser, event och aktiviteter inom matlagning. Alla kan laga mat Vår filosofi är att alla kan laga mat. Med ingredienser av hög kvalitet, vägledning i rätt riktning, ett bra recept och glädje i köket kan vem som helst tillreda en läcker italiensk middag. För på Al Dente handlar det om raka och ärliga maträtter som låter råvarorna tala. Fokus på de bästa råvarorna och mat som passar alla. Hos oss får du laga mat med de bästa råvarorna, vi är väldigt kräsna. Med recept och ingredienser som passar alla och en familjär stämning kring bord och grytor garanterar vi en matfest för alla sinnen. Samtidigt får du en paus och andrum i en jäktad vardag, vare sig du gör en matlagningsaktivitet som teambuilding med kollegor eller kunder, eller om du lagar traditionella rätter tillsammans med familj och vänner.


Contact me

Choose from available dates

Next available date

Wed, 19 jan
17:00 - 19:00 (CET)

590 kr/person

Book for a group or team

From 590 kr/person

Give away this skill as a gift

From 590 kr

Pictures from the workshop

Italiensk matlagning - Online
Italiensk matlagning - Online

Workshop details

2h

Hosted in Swedish or English

1 - 50 participants

Online

Meal included

Snacks included

Material included

Additional information

Please note

Vi anpassar gärna menyn till vegetarianer, veganer samt olika allergier.

You'll learn

Italiensk matlagning - Lär dig laga mat online - Lär dig laga mat från grunden

Information from Skillbreak

Live Online Sessions

Skillbreak Live Online workshops are interactive workshops where you get the opportunity to ask questions and learn more about your favorite topics.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more