Inred med färg | Sara Garanty

Inred med färg | Sara Garanty

Lär dig mer om färg och få inspiration till att skapa ditt drömhem. I den här färgsprakande föreläsningen får lära dig hur du skapar en kreativ och inspirerande inredning med färg. Vi går igenom grunderna i färglära, hur färger och kulörer påverkar oss och hur du ska tänka när du börjar inreda ett rum. Digitala workshops och föreläsningar på Skillbreak sker via Zoom. Du får detaljerna kring hur du ansluter i samband med bokning och vi skickar påminnelse och i god tid innan.

Skillbreak creator

Sara Garanty

Sara Garanty
Since 2017

Jag är inredningsarkitekt och stylist och älskar färg, så jag specialiserar mig på hur vi påverkas av olika färger inom inredning och arkitektur. Jag brinner för hur färg kan bidra till ett mer dynamiskt och lyckligare samhälle. Mitt färgintresse började när jag utbildade mig till inredningsarkitekt i den färgglada staden Barcelona.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

150 kr/person

Book for a group or team

From 150 kr/person

Give away this skill as a gift

From 450 kr

Pictures from the workshop

Inred med färg | Sara Garanty
Inred med färg | Sara Garanty
Inred med färg | Sara Garanty
Inred med färg | Sara Garanty

Workshop details

1h

Hosted in Swedish

4 - 50 participants

Online

4.5 (8 reviews)

SE
Sandra

2021-11-23

Intressant ämne & kul att lyssna på någon som brinner för det den gör.

DI
Danielle

2021-11-23

Inspirerande färgsättningar och intressant att veta vad färger gör med oss, vilka kulörer som passar i olika rum och situationer.

MS
Madelaine

2021-11-23

Inspirerande! 😍 Jag har fått jättemånga bra tips att tänka på när det kommer till färg. Jag förstår nu varför vissa saker passar så bra ihop, och andra inte. Det gör att jag nu kommer våga använda mig mer av färg, eftersom jag vet hur jag ska tänka!

Ulrika Persdotter Dahlberg
Ulrika

2021-11-23

Sara var tydlig och gjorde det hela lättförståeligt. Hur färgerna påverkar oss. Blir sugen att måla, tapetsera och utforska mera...

Additional information

You'll learn

Grunderna i färglära - Hur färger och kulörer påverkar oss - Hur du ska tänka när du börjar inreda

Information from Skillbreak

Live Online Sessions

Skillbreak Live Online workshops are interactive workshops where you get the opportunity to ask questions and learn more about your favorite topics.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more