Overview

Lär känna din digitalkamera

Hur fungerar en kamera? Hur kan jag fota ännu bättre bilder med den? Vilken kunskap behöver jag för att verkligen skapa snygga bilder istället för att bara klicka runt? Om du känner så är denna kurs perfekt för dig. Kameran är ett avancerat verktyg och i denna kurs kommer du att lära dig om hur det fungerar och hur du skapar bilder som är omöjliga utan manuella inställningar. Tämja ljuset och låt det funka för dig.

Skillbreak creator

Jannis Politidis

Jannis Politidis
Since 2020

Jag fick min första kamera i 12 års åldern och behärskade tekniker i mörkrum och fotografering redan i 20 års åldern. Jag har arbetat professionellt och driver en fotostudio i Stockholm sedan 1988. Har anammat den digitala tekniken sedan 1995 och jag utvecklar mig även nu genom att testa nya tekniker och prova saker som jag inte tidigare har gjort. Det är en lek och en experimentell lust som håller mig nyfiken och aktiv inom still och rörlig bild. I denna kurs får du en koncentrerad kunskap så att du behärskar din kamera och styr ditt bildskapande.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

400 kr/person

Book a private date for a group

From 1600 kr/group

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

120 minutes

Hosted in Swedish or English

4 - 6 participants

Online

Snacks

Material

Additional information

Please note

Vi träffas i min studio (Frejgatan 103 B i Vasastan. Vi håller avstånd från varandra och träffas enligt FHM rekommendationer. Det är bra om du har med dig din digitalkamera och ev annat fotoutrustning om du har. Du kommer att ha nytta av kursen även om du fotar med en enkel kamera bara den har manuella inställninngar.

You'll learn

Hur en kamera fungerar - Hur ska jag tänka med ljuset & inställningarna - Tips och tricks för att bilderna ska bli som du vill ha dem

Information from Skillbreak

Live Online Sessions

Skillbreak Live Online workshops are interactive workshops where you get the opportunity to ask questions and learn more about your favorite topics.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more