Overview

Boosta dina framträdanden - bli säkrare framför publik

Välkommen till en live-session där jag delar mina erfarenheter och konkreta tips för hur du stärker ditt framträdande och gör dig hörd! Ska du pitcha en idé för ledningsgruppen, leda avdelningsmötet, hålla tal, träffa kunder, göra en presentation online, presentera ditt projekt, dig själv eller ditt företag? Vad du ska säga vet du bäst själv, men hur du ska förbereda dig, gå och stå, använda blick och röst och inte minst boosta ditt självförtroende inför situationen – det kan jag hjälpa dig med! Under en dryg halvtimme kommer jag ge dig verktyg från förberedelse till genomförande och sedan finns det utrymme för frågor och reflektioner. Välkommen!

Skillbreak creator

Susanna Balsvik

Susanna Balsvik
Since 2020

Jag brinner för goda möten människor emellan och för att alla ska bli vassare på att göra sig hörda! Som processledare, moderator och konferencier med över tjugo års erfarenhet bjuder jag mer än gärna på mina erfarenheter och konkreta tips som hjälpt mig. Min bakgrund är som chef och ledare vid Sveriges Television och ofta anlitad moderator, presentatör och mötesledare för stora möten internt. Som hobby på avancerad nivå har jag sjungit och stått på scen och i de sammanhangen också varit konferencier och presentatör i både Sverige och utomlands Sagt om mig: “Sanna har en underbar röst och hon levererar alltid sitt budskap med pondus och en självklarhet som gör att man lyssnar och känner sig trygg och i goda händer vare sig publiken är stor eller liten. Lägg till det en varm humor som gör att man känner sig glad och upplyft. Hon har dessutom alltid svar på tal på ett respektfullt sätt."


Contact me

Choose from available dates

No new dates

200 kr/person

Book a private date for a group

From 200 kr/group

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

60 minutes

Hosted in Swedish

1 - 50 participants

Online

Snacks

Material

5.0 (14 reviews)

Julius Nordmark
Julius

2020-11-30

Susanna är verkligen en stjärna som berättar och engagerar med en energirik självklarhet. Med praktiska tips och roliga gruppövningar lärde jag mig mycket om mig själv och andra. Kan varmt rekommendera denna live session till alla!

PG
Pontus

2020-11-28

Satte ord på och visade på beteenden man inte vanligtvis tänker på men som har en stor påverkan på hur man upplevs när man håller en presentation.

SV
Susanna

2020-11-20

Personligt och proffsigt med konkreta och tydliga råd. Tack för en fantastisk Live Session!

Lina Lennartsson
Lina

2020-11-20

Supebra workshop med massa användbara och praktisk tips för alla! Rekommenderas varmt!

Additional information

You'll learn

Känn dig stärkt inför situationen att tala inför publik! - Checklista från förberedelse till genomförande! - Tips på sätt att få kontroll över nerverna!

Information from Skillbreak

Live Online Sessions

Skillbreak Live Online workshops are interactive workshops where you get the opportunity to ask questions and learn more about your favorite topics.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more