Overview

Lär dig vaxa bivaxdukar online

Lär dig att vaxa dina egna bivaxdukar och slipp köpa plastfolie någonsin igen. Bivaxdukar kan användas för allt från att packa in matrester i kylskåpet, till att förvara ost och bröd i eller kanske till att ta med matsäcken till utflykten i. Jag kommer att berätta om det fantastiska materialet bivax och ni kommer att få uppleva hur härligt det är att arbeta med. När du fått in snitsen så kommer du snart att märka att det är både roligt och enkelt att göra sina egna bivaxdukar. Vi kommer att använda oss utav strykjärn för att vaxa in bivaxet i tygerna. Under tiden diskuterar vi hållbarhet och plastbantning och delar med oss utav våra bästa tips för en mer hållbar livsstil.

Skillbreak creator

Ebba Klara Eriksson

Ebba Klara Eriksson
Since 2020

Jag älskar återbruk och ogillar plast och tror att fler känner som jag. Därför vill jag dela med mig av denna kunskap till fler så att vi alla kan bidra till en mer hållbar värld. Förutom att hålla i workshops så driver jag återbruksföretaget Mårda.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

550 kr/person

Book a private date for a group

From 1650 kr/group

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

75 minutes

Hosted in Swedish or English

3 - 6 participants

Online

Snacks

Material

Additional information

Please note

Jag kommer att skicka ett paket med allt material som du behöver under kurstillfället. Se till att anmäla dig i god tid innan kursdatumet för att vara säker på att ditt material kommer fram i tid, gärna en vecka innan. Glöm inte att uppge den adress materialet ska skickas till. Du behöver själv ordna; oömma kläder, ett strykjärn, bakplåtspapper, penna och sax.

You'll learn

- -

Information from Skillbreak

Live Online Sessions

Skillbreak Live Online workshops are interactive workshops where you get the opportunity to ask questions and learn more about your favorite topics.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more