Skippa plasten  med bivaxdukar - online

Skippa plasten med bivaxdukar - online

Lär dig att göra dina egna bivaxdukar och slipp köpa plastfolie någonsin igen. Bivaxdukar kan användas för allt från att packa in matrester i kylskåpet, till att förvara ost och bröd i eller till att ta med matsäcken till utflykten i. Jag kommer att berätta om det fantastiska materialet bivax och ni kommer att få uppleva hur härligt det är att arbeta med. När du fått in tekniken så kommer du snart att märka att det är både roligt och enkelt att göra sina egna bivaxdukar. Vi kommer att använda oss utav strykjärn för att vaxa in bivaxet i tygerna. Se till att anmäla dig i tid så att vi hinner skicka ut materialet till dig. Glöm inte heller att uppge din adress vid bokningen. Kom gärna med egna förslag på dagar och tider om ni är en grupp som vill boka en workshop tillsammans!

Skillbreak creator

Ebba Klara Eriksson

Ebba Klara Eriksson
Since 2020

Jag älskar återbruk och ogillar plast och tror att fler känner som jag. Därför vill jag dela med mig av denna kunskap till fler så att vi alla kan bidra till en mer hållbar värld. Förutom att hålla i workshops så driver jag återbruksföretaget Mårda.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

550 kr/person

Book for a group or team

From 550 kr/person

Give away this skill as a gift

From 450 kr

Pictures from the workshop

Skippa plasten  med bivaxdukar - online
Skippa plasten  med bivaxdukar - online

Workshop details

1.25h

Hosted in Swedish or English

3 - 10 participants

Online

Recipe included

Material included

Additional information

Please note

Jag kommer att skicka ett paket med allt material som du behöver under kurstillfället. Se till att anmäla dig i god tid innan kursdatumet för att vara säker på att ditt material kommer fram i tid, gärna en vecka innan. Glöm inte att uppge den adress materialet ska skickas till. Du behöver själv ordna; oömma kläder, ett strykjärn, bakplåtspapper, penna och sax.

You'll learn

- -

Information from Skillbreak

Live Online Sessions

Skillbreak Live Online workshops are interactive workshops where you get the opportunity to ask questions and learn more about your favorite topics.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more