Overview

Rita och illustrera på ett kreativt sätt

I den här workshopen kommer du lära dig enkla tekniker som gör ritandet roligt och lustfyllt och som kommer hjälpa dig ta fram din inre kreatör och idéspruta. Grundkonceptet är att vi ska rita ENKELT och MYCKET. Kvantitet över kvalitet. Vi kommer testa på flera olika övningar för att lära oss hitta oss själva och vår egen kreativitet och lekfullhet i ritandet. Teckningarna du skapar kommer du sen - om du vill - kunna ta vidare och göra till dina alldeles egna unika illustrationer. Det här är dock inte en lär-dig-teckna-kurs. Vi kommer inte fokusera på att rita verklighetstroget eller lära oss avancerade rita-tekniker. Fokus kommer att vara på att utgå från där du står i ditt ritande idag (kanske står du ingenstans, det är helt okej! Det här kan bli startskottet till din nya ritvana).

Skillbreak creator

Caroline Åkerblom

Caroline Åkerblom
Since 2021

Jag har ritat och målat regelbundet i lite över 3 år. Inte så länge jämfört med många andra, jag vet! Men det är det som gör den här workshopen så himla rolig. För det var inte alls längesen jag var där du är. Lite ovan. Ganska osäker i mitt ritande och min kreativitet. Med extremt hög prestationsångest. Men jag har lärt mig komma över allt det där, och har hittat lusten i mitt ritande. "Create from a place of joy" är ett citat jag ofta slänger mig med och det är det jag vill att vi ska göra på mina workshops och kurser. Vi ska tillsammans hitta tillbaka till lusten och lugnet och komma till en trygg plats där vi vågar utforska, testa och experimentera mer på pappret. För det är oftast då man ramlar på de där riktigt roliga skapelserna och hittar tillbaka till sin inre kreativitet.


Contact me

Choose from available dates

Next available date

Mon, 8 nov
18:00 - 21:00 (CET)

700 kr/person

Book a private date for a group

From 2100 kr/group

Give away this skill

From 700 kr

Workshop details

180 minutes

Hosted in Swedish or English

3 - 8 participants

Physical

Snacks

Material

Info about location

Sickla industriväg 6, Nacka

Additional information

You'll learn

Skapa kreativa och unika teckningar - Få en bättre förståelse för vilka ingredienser som krävs för att kunna ta fram roliga idéer och förverkliga dessa på papper - Verktyg och rita-övningar som du kan göra själv hemma när inspirationen tryter

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more