Overview

Suröl och Småkakor

Upptäck nya spännande smakkombinationer med suröl och småkakor. Är suröl egentligen en öl? Och ska man inte ha snacks till öl? Jag ger er svaren på de frågorna och kommer att ge er en guidad tur i både surölens och småkakornas värld. En spännande, rolig och säkerligen en ny smakupplevelse för dig. Ni får smaka suröl endast från svenska hantverskbryggerier tillsammans med hembakade småkakor. Jag berättar om både surölen och småkakans historia. Självklart får du tips och recept med dig hem. Provningen äger rum på Södermalm i min färg- energirika lokal där vi får en kul stund ihop.

Skillbreak creator

Jonna Johansson

Jonna Johansson
Since 2021

Jonna är en matkreatör med stor passion för mat och dryck och gärna lokalproducerat inom Sveriges landskap. Hon driver idag ett företag inriktat på catering och event, som även är ett Smörrebröd- Öl - Snapscafé på Södermalm i Stockholm i en galen och kreativ miljö. Jonna värnar mycket om det svenska kulturarvet och vill mer än gärna föra över sina kunskaper på ett enkelt och roligt sätt till andra. Jonna är född och uppvuxen i Blekinge med en fot i Skåne och kan vara lite partisk till dessa landskap i sina provningar.


Contact me

Choose from available dates

Next available date

Thu, 21 oct
18:30 - 19:45 (CET)

450 kr/person

Book a private date for a group

From 2700 kr/group

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

75 minutes

Hosted in Swedish

6 - 20 participants

Physical

Recipe

Snacks

Info about location

Folkungagatan 95, Stockholm

5.0 (3 reviews)

KA
Kristina

2021-09-06

Fantastisk workshop! Jonna var supertrevlig och duktig på sin sak. Smakkombinationerna var magiska. Lokalen var mysig och lagom stor, så vi kunde mingla med de andra gästerna trots att vi satt vid olika bord. Jag rekommenderar denna workshop varmt!

AJ
Anders

2021-09-03

Kul, lärorikt och skön stämning!

CP
Carina

2021-09-01

Jonna, Kursledaren. Alltid så engagerad! Kul kombo och positivt överraskande smakupplevelse.

Additional information

You'll learn

Kunskap om suröl. - Presentation om svenska hantverksbryggerier. - Recept och historia om småkakor.

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more