Teprovning med smårätter

Teprovning med smårätter

På den här teprovningen får ni ta del av en teupplevelse som går utöver det vanliga. Vi kommer prova 4 stycken teer på två olika sätt. Vi kommer att gå igenom grunderna inom te, dess hälsoeffekter och hur man brygger som ett proffs. Vi kommer även att introducera kallbryggt te som en sofistikerad måltidsdryck. Vi bjuder på 4 olika vegetariska tilltugg som innehåller mjölkprotein.

Skillbreak creator

Beatrice Garvey

Beatrice Garvey
Since 2021

Beatrice Garvey är utbildad te-sommelier via UK Tea Academy där hon utvecklat en bred kunskap inom olika typer av teer. Beatrice sätt att se på te är likt en vin-sommeliers sätt att se på vin. Fokus ligger i att förstå de olika ursprungen av te för att sedan kunna förstå smakkaraktärer och hur vi kan avnjuta dem på bästa sätt. Något som ligger Beatrice varmt om hjärtat är att se te som en måltidsdryck där teet och maten kan paras ihop för att skapa en unik upplevelse som vi annars bara är vana vid med vin. Beatrice driver en tebutik på nätet We B Tea, där hon har ett väl utvalt teutbud som riktar sig till såväl vana tedrickare som nybörjare.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

650 kr/person

Book for a group or team

From 650 kr/person

Give away this skill as a gift

From 450 kr

Pictures from the workshop

Teprovning med smårätter
Teprovning med smårätter
Teprovning med smårätter

Workshop details

1.5h

Hosted in Swedish or English

6 - 12 participants

Physical

Meal included

Recipe included

Material included

Info about location

Tomtebogatan, Stockholm, Sweden

Inne i NK passagen

Additional information

You'll learn

Grundkunskap inom te inkl. hur man brygger te - Teets hälsofördelar - Te som en måltidsdryck

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more