Overview

Styrkan i att kunna skissa dina idéer

Jag brinner för skissen som ett verktyg för att förtydliga och vidareutveckla tankar och ideér. Jag anser att alla kan utveckla sin förmåga att skissa bara man får lite guidning. I denna workshop vill jag inspirera dig till att våga släppa loss och skissa dina idéer samt hjälpa dig att utveckla din förmåga. Att skissa handlar mycket om förenkling och att jobba med stora “penseldrag”. Med guidning får du inledningsvis öva dig att skissa enkla grundformer, motiv och kompositioner samt färglägga ytor. Sedan får du göra en idéskiss för en valfri produkt. Som utgångspunkt och inspiration visar jag skisser som jag själv gjort när jag jobbat som Art Director (AD). Workshopen kräver inga förkunskaper. Jag tillhandahåller givetvis block och pennor av hög kvalitet!

Skillbreak creator

Peter Nordström

Peter Nordström
Since 2018

Jag har lång erfarenhet som art director (AD) på flera olika reklambyråer och är en av grundarna till kommunikationsbyrån Food & Friends. Till mina arbetsområden hör att utveckla koncept, varumärken, kampanjer och design. Jag brinner för ideér där skissen är mitt redskap, och den personliga erfarenheten min bakgrund. Jag deltar i workshops och möten där jag med hjälp av skisser skapar visuella underlag för att vidareutveckla idéer. Ser mig mer som idémänniska än som illustratör.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

950 kr/person

Book a private date for a group

From 7600 kr/group

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

180 minutes

Hosted in Swedish

8 - 12 participants

Physical

Snacks

Material

Info about location

Skeppsbron 28, Stockholm, Sweden

Additional information

Please note

I priset ingår block och pennor av hög kvalitet. Jag bjuder dessutom på fika!

You'll learn

Förstå styrkan i att jobba med skisser i olika sammanhang - Släppa loss och skissa dina idéer samt utveckla din förmåga - Öva dig att skissa enkla grundformer, motiv och kompositioner

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more