Ink painting - advanced class

Ink painting - advanced class

Den här workshopen är för dig som redan varit på tuschmåleri grundkurs och vill komma vidare. Vi kommer att arbeta med flytande tusch i alla färger, vatten och pensel på akvarellpapper. Vi fokuserar på att utforska penselföring, blanda egna färgskalor och arbeta med komposition. Det blir gemensamma övningar och även tid för eget måleri med individuell hjälp. KOMBINATIONSERBJUDANDE Gå workshop __[Tuschmåleri med blomfokus](https://skillbreak.com/sv/stockholm/workshops/98-tuschmaleri-med-blomfokus)__ och få 15% rabatt på workshop Tuschmåleri fortsättning. Maxa din kreativitet!

Skillbreak creator

Malin Björklund är konstnär och mönsterformgivare. Under flera år har hon skapat mönster för inredningsvärlden- tapeter, tyger, porslin och kakel. Parallellt har hennes tuschmålerier visats i utställningar. ”Tusch har alltid varit mitt material och den teknik jag utgår ifrån. Inspirationen kommer från växtriket och det klassiska Östasiatiska tuschmåleriets grundidé om att fånga själen av det avbildade.”


Contact me

Choose from available dates

No new dates

650 kr/person

Book for a group or team

From 650 kr/person

Give away this skill as a gift

From 450 kr

Pictures from the workshop

Ink painting - advanced class
Ink painting - advanced class
Ink painting - advanced class
Ink painting - advanced class

Workshop details

3h

Hosted in Swedish

5 - 7 participants

Physical

Snacks included

Material included

Info about location

Bjurholmsgatan 3C, Stockholm

4.9 (19 reviews)

TL
Tilda

2021-06-17

Kan varmt rekommendera denna workshop! Så härligt att få måla tusch i Malins mysiga ateljé igen!

LW
Leslie

2021-06-17

Malin var otroligt pedagogisk och informativ. Vi fick lära oss om tuschmåleri och olika tekniska färdigheter såsom penselföring och komposition. Mycket lärorik upplevelse!

PP
Pari

2021-06-15

Upplägget av kursen och Malins trevliga och pedagogiska bemötande.

SG
Simon

2021-04-14

Hej! Jag var på väg till kursen men började tyvärg känna mig dålig (huvudvärk som jag aldrig beukar ha annars) så jag vände och åkte hem igen. Synd för jag hade så sett fram emot detta. Har varit på grundkursen tidigare och den var superbra.

Additional information

Please note

Tag på dig oömma kläder! Allt material ingår. Och du kommer ha flera målerier att ta med dig hem! Fika ingår- meddela eventuella allergier.

You'll learn

Hur du använder flytande tusch, vatten och pensel - Utforska penselföring, blanda egna färgskalor och arbeta med kompostion - Gemensamma övningar och även tid för eget måleri med individuell hjälp

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more