Lär dig att teckna ansikten

Ansikten är ett klassiskt, spännande motiv. Likt en historia, kan du upp en gestalt med hjälp av linjer och skuggor. Små små ändringar och förskjutningar förändrar hela uttrycket Det är därför jag älskar porträtt-teckning så mycket, och jag tröttnar aldrig. Teckning kan vara både avkopplande och utvecklande för dina sinnen. Du blir på ett helt nytt sätt medveten om linjer och hur former skapar skuggor och hur olika man kan tolka detta med en penna. Vill du också lära dig teckna ansikten? Det är inte så svårt som man kan tro. I min workshop går vi igenom hur du placerar ögon näsa och mun, hur man kan tänka med hals och öron. Du lär dig enkla grundformer för att bygga upp ögon näsa och mun, och hur man skapar volym så att det inte känns platt. Du lär dig bygga vidare med skuggor för att skapa ditt personliga uttryck. Du behöver ingen tidigare erfarenhet.

Skillbreak creator

Lisa Ling

Lisa Ling
Since 2017

Jag är konstnär och illustratör och har arbetat med undervisning inom bild och konst sedan 2002. I mitt eget skapande arbetar jag med alla typer av bildkonst och brinner för att lära ut mina kunskaper. Jag anser att teckning är grunden till att förstå hur man skapar former med volym och att det är en lättillgänglig teknik för att få utlopp för sin kreativitet och sina idéer. Alla borde få uppleva känslan av att omge sig med konst.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

480 kr/person

Book for a group or team

From 480 kr/person

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

150 minutes

Hosted in Swedish or English

4 - 6 participants

Physical

Info about location

Folkungagatan 107, Stockholm, Sweden

4.53 (17 reviews)

Teresa Pires mateus
Teresa

2021-09-15

Lisa är fantastisk duktig och väldigt pedagogisk! Bra information om lämpligt och rekommenderat material samt grundläggande teknik för att lyckas med att teckna ansikten!

KP
Kajsa

2021-09-13

Lisa är en fantastisk person och jag lärde mig många värdefulla tekniker som kommer att förbereda mig inför mina antagningsprov. Jag rekommenderarar alla som vill lära sig att rita ett ansikte att gå på Lisas workshop. Stort tack!

JB
Johanna

2020-10-03

Den kändes personlig! Uppskattade Lisas varma bemötande och presentation av kursen. Alla hade plats oavsett erfarenhet av att rita eller inte. Uppskattade allt inspirerande material som fanns framme.

AF
Angelina

2020-09-16

Väldigt konkret! Massor av detaljerade tips om hur man ska tänka i former och skuggor. Hon han med mycket på den korta tiden, perspektiv, grundformer, skuggor. Och tips på hur man rita rett ansikte genom att tänka i former av äggkartonger, kaffefilter, hyllor osv. Låter flummigt men det var väldigt pedagogiskt.

Additional information

Please note

Material och fika är inkluderat

You'll learn

Enkla grundformer för att bygga upp ögon näsa och mun - Teckna skuggor, linjer, proportioner - Hitta ditt personliga uttryck och känsla

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more