Våga tala inför folk!

Våga tala inför folk!

Var fjärde svensk tycker att det är jobbigt att tala inför folk. Problemet är så vanligt så att man skulle kunna tala om en folksjukdom. Samtidigt utsätts vi dagligen för situationer där vi talar; på föräldramötet, kundmötet, konferensen, måndagsmötet, middagsbjudningen, bröllopstalet, föredraget, lunchpitchen och anställningsintervjun. I denna workshop får du både teoretisk och praktisk hjälp i hur du kan bli mer säker i att tala inför folk. Vi tränar upp dina inneboende förmågor till mod, lär dig knepen som gör dig mer säker och lugn på scen samt hjälper dig att maximera ditt kroppsspråk, din röst och ditt budskap.

Skillbreak creator

Marika Kehrer

Marika Kehrer
Since 2019

Marika Kehrer har en mångårig erfarenhet inom kommunikation/PR, drama och teater och driver Act Communication. Hon har en utbildning från Calle Flygare Teaterskola och är diplomerad vid flertalet kurser inom improvisation och musikal vid Stockholms Improvisationsteater och Impro & Co. Marika har studerat drama och teater i Paris och har även drivit en egen prisbelönt barnteater. Marika har tidigare arbetat som seniorkonsult på ett flertal välrenommerade PR-byråer och har en bakgrund som presschef för bland annat Barncancerfonden och Generation Pep. Hon har även lång erfarenhet av att hålla i medie- och budskapsträningar.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

500 kr/person

Book for a group or team

From 500 kr/person

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

180 minutes

Hosted in Swedish

4 - 6 participants

Physical

Snacks

Material

Info about location

Malmskillnadsgatan 32, Stockholm

Additional information

Please note

Material och fika ingår. Den här workshopen lämpar sig för de som av olika anledningar tycker det är obekvämt att tala inför folk men kan också passa ett team som vill finslipa sina kunskaper i samband med olika talartillfällen. Kursen kan skräddarsys utifrån antal deltagare och behov.

You'll learn

Minska din nervositet inför olika situationer och bli en tryggare talare - Få konkreta verktyg för hur du ska agera inför och under olika talartillfällen. Metoder för hur du skapar intresse för din person och ditt budskap. - Få tillgång till ditt inneboende mod och din kapacitet genom praktiska övningar tillsammans med andra som befinner sig i samma situation

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more