Overview

En promenad & lunch i skärgården

Kom och upptäck skärgårdsnaturen bara 30 minuter med buss eller bil utanför Stockholm City. Vi vandrar och njuter av den vackra svenska naturen på ön Ingarö. Ibland går vi i de mysiga skogarna runt de många sjöarna och eller en klipptur utmed havet. Under promenaden tar vi en paus och lagar lunch över öppen eld eller stormkök. Vi sätter oss ner, kopplar av och njuter av att bara vara och lyssna på naturens ljud. Förbered dig på några uppfriskande timmar som garanterat håller stressen borta. Detta passar en grupp vänner, ett par eller en hel familj - under alla årstider. Varmt välkommen!

Skillbreak creator

Karolina Eriksson

Karolina Eriksson
Since 2020

Jag, Lina vid viken (jag) bor på Ingarö med partner, hund och höns. Den största inspirationen i livet är naturen, skogen och havet. Jag har bott på Ingarö i 12 år och älskar allt med livet här ute där vi försöker leva ett med naturen. Nu känner jag att jag vill dela denna vackra plats med alla er.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

500 kr/person

Book a private date for a group

From 1000 kr/group

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

180 minutes

Hosted in Swedish or English

2 - 4 participants

Physical

Snacks

Material

Info about location

Södra Evlinge, Ingarö

Additional information

Please note

Vi möts upp på en busshållplats eller en parkeringsplats på Ingarö som vi bestämmer närmre inpå datumet beroende på väder och vind. Jag har alltid med min hund Rio för er info. Vi går omkring 5-10 kilometer så det passar inte mindre barn. Jag vill gärna veta på vilken nivå ungefär ni vill ha promenaden. Jag anpassar den så att alla blir nöjda. Ta gärna med varsin vattenflaska. Klicka på "Boka ett annat datum för en grupp" om du inte hittar något datum som passar. Jag är flexibel, kan göra kortare eller längre promenader, kvällstid eller dagtid. Deltagare betalar för sin egna bussbiljett om de åker kollektivt.

You'll learn

få unika kunskaper om skärgårdens växter och djur - få motion, avkoppling och hitta nya favoritområden - laga lätta, roliga måltider utomhus.

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more