Sip&paint måla ditt eget konstverk

Sip&paint måla ditt eget konstverk

Stafflierna är redo och väntar på er. Måla som en konstnär med akrylfärg på canvas. Vi målar ett motiv steg för steg efter givna instruktioner. Vi jobbar i en liten grupp med endast 5 platser. Välkommen med din anmälan!

Skillbreak creator

Suzanne Sjödin

Suzanne Sjödin
Since 2018

Jag heter Suzanne Sjödin och för mig har en dröm blivit verklighet! My Art Factory är min ateljé & ett galleri. Här i gamla staden i Norrköping finns det lust och skapande i olika former. Jag målar i akvarell och akryl och arbetar i textil. Jag gillar att lära ut och håller kurser, afterwork, möhippor och workshops inom samtliga områden. För konstföreningar och andra grupper finns möjlighet att komma på en unik visning med tilltugg och dryck och aktivitet för den som önskar.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

650 kr/person

Book for a group or team

From 650 kr/person

Give away this skill as a gift

From 450 kr

Pictures from the workshop

Sip&paint måla ditt eget konstverk
Sip&paint måla ditt eget konstverk
Sip&paint måla ditt eget konstverk
Sip&paint måla ditt eget konstverk

Workshop details

3h

Hosted in Swedish or English

2 - 5 participants

Physical

Material included

Info about location

Knäppingsborgsgatan 7B, Norrköping, Sweden

OBS! Norrköping Knäppingsborgsgatan 7B ligger mitt i Norrköping vid Olaikyrkan och mellan Butiken Popsi och Antikvariatet. Närhet till restauranger och stadens kulturliv.

Additional information

Please note

Material ingår Oömm klädsel och ett förkläde eller skjorta för färgspill (ej avtvättbart) Ostbricka från lokala ostbutiken Norins ost ingår.

You'll learn

Ta dig an den vita tomma ytan - Skissa ditt motiv och måla över bakgrunden - Avsluta din målning, definiera

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more