Gör egna kreativa och personliga smycken

I denna workshop blir det fokus på att göra smycken av sånt som du kanske inte vanligen gör smycken av. Som papper, gamla PET-flaskor och tygbitar till exempel, men också mer klassiska saker som kedjor, ringar och metall. En kreativ skaparverkstad där alla idéer är välkomna! Jag kommer visa exempel på smycken du kan göra som inspiration och berätta lite tips och trix. Sen är det fritt fram att gå loss och skapa av materialet som jag har med mig. Det blir 2 timmar av kreativt häng. Har du något kul, oväntat, roligt, eller fint material du vill göra ett smycke av? Ta gärna med det! Vi ses!

Skillbreak creator

Anna maría Larsson

Anna maría Larsson
Since 2018

Jag är Anna Maria, en kreativ själ som alltid är pepp att prova nya DIY-projekt och lära mig nya hantverk. Du kanske känner igen mig från den tv-showen Superskaparna? Jag har studerat till art director med en bakgrund i grafisk design. Under hela min karriär har jag haft behov av att arbeta med mina händer som komplement till att sitta framför en skärm över 8 timmar per dag och därför började jag spendera min fritid med att tillverka saker och ting. För några år sedan avslutade jag mitt kontorsjobb och nu jobbar jag som frilansare, skapar nya prylar, bloggar och lever i enlighet med min kreativa vision. Jag bloggar om mina projekt på www.dnilva.se och har en youtubekanal.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

480 kr/person

Book for a group or team

From 480 kr/person

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

120 minutes

Hosted in Swedish or English

4 - 8 participants

Physical

Snacks

Material

Info about location

Panduro Kungsgatan 34, Stockholm, Sweden

Additional information

You'll learn

- -

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more