Overview

Filma och redigera enkla videos

Kom igång med enkla videos och redigering genom en 4 timmars praktisk workshop. Följ med mig steg för steg när jag filmar, redigerar och berättar hur jag gör och vad ska man göra och inte göra för att få ett snyggt resultat. Perfekt för säsongshälsningar, inlägg på sociala medier, presentation av tjänster eller produkter och intervjuer mm. Under dessa 4 timmar går vi igenom baskunskaperna för att filma och redigera. Du kommer bland annat att få lära dig att filma en "talking head" video och efter workshopen kan du filma, ljussätta, få bra ljud men också redigera i DaVinci Resolve.  När du kan grunderna blir det lättare att fördjupa sig genom att experimentera i både filmningen och redigeringen och nå upp till nästa nivå. Vi går igenom allt som du behöver veta om inställningarna och utrustning, filmning och redigering av en demo-video för att du ska se hur jag gör och förstå strukturen och metodiken. Du kommer att få specifika tips och råd för att kunna investera i utrustning som fungerar perfekt från början.  För att filma video krävs kamera, ljus, mikrofon och en green screen (valfritt). Vi går igenom: Videoljus Stativ Kamera/mobil Green screen Inställningar Mikrofoner Redigering (kostnadsfritt program men kräver en bättre dator) Ta reda på alla små hemligheter, undvik misstagen och ha kul från första minuten när du producerar din video.

Skillbreak creator

Jannis Politidis

Jannis Politidis
Since 2020

Skapa video med din egen utrusning och gör så att det ser proffsigt ut! Jag har hjälpt många företag att skapa filmer för kurser, hemsidor och sociala medier. Det är enkelt och har du rätt utrustning och kunskap kan du göra det själv utan att anlita produktionsbolag för dyra pengar. I denna workshop får du ett hum av vad du behöver och hur mycket ska du investera samt hur du ska arbeta med ljus och ljud.


Contact me

Choose from available dates

Next available date

Thu, 4 nov
14:30 - 18:30 (CET)

950 kr/person

Book a private date for a group

From 3800 kr/group

Give away this skill

From 950 kr

Workshop details

240 minutes

Hosted in Swedish or English

4 - 6 participants

Physical

Info about location

Frejgatan 103B, Stockholm

Additional information

Please note

Denna kurs är bäst för dig som vill skapa en video för att promota ditt företag. Korta enkla "talking head videos" som håller hög kvalitet och visar professionalitet. Tips och råd för kamera, mikrofon och ljus.

You'll learn

Video - Videofilm - Ljud & ljus

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more