Få en robot att måla, dansa och simma tillsammans med ditt barn

Denna workshop erbjuder en unik möjlighet för barn och vuxna att lära sig och ha roligt tillsammans. Alla deltagande par kommer att få programmera minst 2 olika sorts robotar till att bland annat kunna måla, dansa och simma. Prova på olika programmeringsspråk som OzoCodes och blockprogrammering och få tips om hur ni kan fortsätta med programmering tillsammans hemma.

Skillbreak creator

Tiffany & Cecilia

Tiffany & Cecilia
Since 2020

Cecilia Ekstrand och Tiffany Alnefelt är pedagoger på Tom Tits Experiment där de är lyckligast när de får möta nyfikna barn och vuxna i alla åldrar. Cecilia är lärare i grunden och har en mångårig erfarenhet av att arbeta med skolans digitalisering med avseende på digitala kompetenser, programmering och hållbar utveckling. Hon trodde att programmering var jättetråkigt tills hon träffade en superentusiastisk programmerare som lärde henne att programmering kan leda till fantastiska nya uppfinningar och en hel ny värld av möjligheter! Tiffany har också jobbat många år som stöd för lärare och barn för att utveckla digitala kompetenser. Hon är ansvarig för Tom Tits makerspace och lägerverksamhet och älskar att leka med robotar och prova nya idéer. Det var tack vare roliga robotar som hon hittade till Tom Tits och väckte en brinnande intresse för naturvetenskap och teknik.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

650 kr/person

Book for a group or team

From 650 kr/person

Give away this skill

From 450 kr

Workshop details

180 minutes

Hosted in Swedish or English

9 - 12 participants

Physical

Snacks

Material

Info about location

Storgatan 33, Södertälje

Additional information

Please note

Varje platsbokning täcker kostnaden för 1 vuxen + 1 barn. Rekommenderade åldern på barn är 9-12 år. En gratis barnbiljett till Tom Tits Experiment (som kan användas vid ett senare tillfälle) ingår i priset av workshopen.

You'll learn

Robotprogrammering (inga förkunskaper krävs!) - Samarbete - lyckas bäst som ett team - Problemlösning - det är ok att göra fel!

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more