Lär dig göra bivaxdukar

Lär dig att göra dina egna bivaxdukar och slipp köpa plastfolie någonsin igen. Bivaxdukar kan användas för att packa in matrester i kylskåpet, till att förvara ost och bröd i eller kanske till att ta med matsäcken utflykten i. Jag kommer att berätta om det fantastiska materialet bivax och ni kommer att få uppleva hur härligt det är att arbeta med. När du fått in snitsen så kommer du snart att märka att det är både roligt och enkelt att göra sina egna bivaxdukar. Vi kommer att använda oss utav strykjärn för att vaxa in bivaxet i tygerna. Under tiden diskuterar vi hållbarhet och plastbantning och delar med oss utav våra bästa tips för en mer hållbar livsstil. Allt material och alla hjälpmedel som behövs kommer att finnas på plats.

Skillbreak creator

Ebba Klara Eriksson

Ebba Klara Eriksson
Since 2020

Jag älskar återbruk och ogillar plast och tror att fler känner som jag. Därför vill jag dela med mig av denna kunskap till fler så att vi alla kan bidra till en mer hållbar värld. Förutom att hålla i workshops så driver jag återbruksföretaget Mårda.


Contact me

Choose from available dates

Next available date

Tue, 23 nov
18:00 - 19:30 (CET)

500 kr/person

Book for a group or team

From 500 kr/person

Give away this skill

From 500 kr

Workshop details

90 minutes

Hosted in Swedish or English

4 - 6 participants

Physical

Snacks

Material

Info about location

Björngårdsgatan 11, Stockholm

5.0 (2 reviews)

BK
Bitte

2020-10-12

Enkelt och engagerande, en ny skill med stort användningsområde, återbruk ”Top notch” bye till plastpåsar/plastfilm. Ebba Klara så omtänksam och inkännande med massor av härliga tips!

LK
Linda

2020-10-12

Additional information

Please note

Varje deltagare får bivax, tyg och påse att vaxa. Du får gärna ta med eget tyg att vaxa om du vill. Bomull och lin rekommenderas. Ha på dig oömma kläder.

You'll learn

- -

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more