Skapa ett konstverk i sand

Är du nyfiken på att rita med hjälp av sand? Då är denna workshop i sandkonst för dig! Du kommer lära dig olika metoder för att rita med sand på ljusbord samt skapa berättelser ur fantasi och känslor. Vi ritar teckningar i sanden och i slutet av workshopen fotar vi av våra konstverk. Bilderna kan sedan tryckas på kanvas och dekorera hemmet, eller varför inte ges bort i present. Välkommen till min ateljé!

Skillbreak creator

Irina Jonsson

Irina Jonsson
Since 2020

Jag är en konstnär och dekoratör som jobbar med sandanimation och turkisk vattenmålning ’Ebru’, där jag erbjuder workshops för både barn- och vuxengrupper. När jag inte håller workshops gör jag föreställningar med sand och vattenmålningar samt uppträder på olika privata- och företagsfester. Jag vet inte när jag målade eller ritade min första teckning men jag brann för konsten redan som liten. Konst är mina andetag och min luft! Något som kan fylla mig och ge mig styrka. Det är viktigt att skapa och få jobba med det man tycker om. Därför är jag glad att få dela min erfarenhet och sprida intresset för sand- och vattenkonst!


Contact me

Choose from available dates

Next available date

Sat, 13 nov
16:00 - 18:00 (CET)

650 kr/person

Book for a group or team

From 650 kr/person

Give away this skill

From 650 kr

Workshop details

120 minutes

Hosted in Swedish

3 - 7 participants

Physical

Snacks

Material

Info about location

Valstavägen 56, Märsta

5.0 (2 reviews)

Rockie Yang
Rockie

2021-06-30

Super nice experience. Irina was really patient and good explain detail skills

Bobben Yang
Bobben

2021-06-30

Det var kul att hon lärde oss tekniker.

Additional information

Please note

Priset inkluderar allt material du behöver så som ljusbord, sand och verktyg. Det bjuds även på fika. I ateljén finns alltid möjlighet att tvätta händerna med tvål och handsprit.

You'll learn

Olika tekniker för att rita med sand - Historik om metoden - Lugn genom konstterapi-effekten hos sandkonst

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more