Lär dig att dreja - exklusiv drejkurs för två

Detta är en exklusiv drejkurs för dig som vill lära dig dreja! Eftersom ni bara är två deltagare så får du gott om tid vid drejskivan med personlig vägledning av Barbro. Du får lära dig hur man arbetar med keramik från grunden och de vanligaste teknikerna för att dreja, forma och centrera. Du får skapa ett par saker, tex en kopp, en skål och ett litet fat. Dessa kan om du vill brännas och glaseras i önskad färgsättning och du kan hämta dem efter 2-3 veckor eller få det skickat till dig mot en fraktavgift. Under dagen får du även njuta av en god hemlagad lunch, kaffe och nybakt fikabröd. Priset är 2090:- per person och när ni bokar väljer ni två platser.

Skillbreak creator

Barbro har många kreativa projekt men hennes passion för keramik är en av de få konstanterna i hennes liv. Hon har varit lärare i textilhantverk, men satsar nu allt på keramiken. Barbro bor i ett vackert blått hus med stor rosenträdgård (kom i juni om du vill uppleva den) där hon har sin egen studio. Hon älskar att dela med sig av sina kunskaper och bjuder gärna på god mat lagad från grunden.


Contact me

Choose from available dates

Next available date

Sun, 12 dec
10:30 - 15:30 (CET)

2090 kr/person

Book for a group or team

From 2090 kr/person

Give away this skill

From 2090 kr

Workshop details

300 minutes

Hosted in Swedish or English

2

Physical

Snacks

Material

Info about location

Salstagatan 36, Flen, Sweden

5.0 (14 reviews)

KH
Kristina

2021-10-23

Sasha-alexander Shokrai
Sasha-alexander

2021-09-08

Jag överraskade min sambo på hennes 30 års dag med denna fantastiska upplevelse hemma hos Barbro. Vi var båda otroligt nöjda! Fanns gott om tid att hinna testa på att dreja samt äta både god frukost och lunch som till stor del var komponerad av gott som fanns i hennes underbara trädgård! Kan varmt rekommendera detta :)

TW
Therese

2021-08-09

Den holistiska känslan av bemötande och miljö. Inkännande och guidning efter önskemål med kreativ känsla. Generös och ödmjuk handledning i praktiska övningar.

Mandana Jahanian
Mandana

2021-08-03

Allt var perfekt och lite till. Barbros sätt att ta hand om oss och på en pedagogisk sätt lära oss dreja. Hennes lugnt och det goda maten som vi fick och hennes underbara trädgård allt ihop kändes så meditativt tillsammans med drejandet.

Additional information

Please note

Hembakt frukostfika, hemlagad lunch samt material (2kg lera) ingår. Både nybörjare och intermediärer är välkomna. Workshopen hålls på svenska. Allergiker observera att katt finns i huset. Workshopen hålls i Flen, ung. 1 timme med tåg från Stockholm, det är 10 min promenad från stationen. Vill du skapa fler eller eller större föremål som du vill ha bränt eller glaserat går det bra mot en avgift om 150kr/kg, givet att det finns plats i ugnen för att bränna dina verk.

You'll learn

- -

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more