Peruansk och italiensk fusion matlagningskurs

Peruansk och italiensk fusion matlagningskurs

Vad sägs som en matkombination av två av de mest förföriska kök i världen? Sedan 1800- talet när italienska kockar kom till Peru har dessa kök förenats på så vis att de skapat unika smaksättningar. Italienarna tog inte bara med sig råvaror som olika kålsorter, pasta och örter utan också druvor för att tillverka olika former av dryck. Är du svag för det italienska köket och söker samtidigt efter ny inspiration för mer exotisk smaksättning? Då är denna matlagningskurs perfekt för dig. Följ med och lär dig grunderna till denna spännande matmix! Önskar du vegetariskt? Inga problem, ange det vid din anmälan så ordnar jag det.

Skillbreak creator

Regina Rojas

Regina Rojas
Since 2019

Regina är grundaren av företaget Lovely Raw AB. Hon är utbildad rawfoodkock samt har utbildning i näringslära. Regina har peruanskt ursprung och håller varmt om sina peruanska rötter, vilket bl.a. speglas i hennes matlagning som är en fusion av flera olika världskök. Det peruanska köket anses vara ett av de mest variationsrika i världen, då det har influenser från Europa, Afrika och inte minst Asien. Perus varierande struktur och klimat gör att det odlas unika råvaror som är näringstäta och som Regina gärna använder i sin matlagning. Detta gör att hennes mat har ett hälsofokus. Regina hämtar även inspiration från det växtbaserade köket och utifrån näringslära om hur mat gör nytta för oss. Regina håller även sedan några år tillbaka i peruanska matlagningskurser på Medborgarskolan i Odenplan, Stockholm.


Contact me

Choose from available dates

No new dates

1270 kr/person

Book for a group or team

From 1270 kr/person

Give away this skill as a gift

From 450 kr

Pictures from the workshop

Peruansk och italiensk fusion matlagningskurs
Peruansk och italiensk fusion matlagningskurs

Workshop details

4h

Hosted in Swedish or English

7 - 8 participants

Physical

Meal included

Recipe included

Snacks included

Material included

Info about location

Hornstulls strand 9, Stockholm

Additional information

Please note

I priset ingår: Lättare peruansk välkomstfika Teoretisk genomgång om peruansk matkultur och råvaror Aktiv matlagning med ledare Råvaror och måltid, minst 3 rätters och dessert Recepthäfte och flera nyttiga mattips

You'll learn

Nyckelråvaror som används i båda dessa kök - Exotiska matkombinationer - En annorlunda gastronomisk upplevelse

Information from Skillbreak

Safety measures

Keep a safe physical distance between yourself and other people. When you meet your host(s) and other guests, don't shake hands or hug – try a no-contact greeting instead.

Cancellation policies

All workshops can be cancelled up to 5 days before start day. With regards to Covid-19, we are allowing rebooking up to 48h before the workshop starts. Read more