Bli en Skillbreak expert

Som Skillbreak-expert är du en del av ett härligt, kreativt community. Hos oss kan du enkelt paketera dina kurser, få hjälp med admin, dela dina skills med världen och dessutom tjäna extra pengar. Win-win!

Vem kan erbjuda ett Skillbreak?

Skillbreak är en mötesplats för kreatörer som vill dela med sig av kunskap, och för människor som längtar efter mer skapande i sina liv. Plattformen gör det möjligt för dig som kreatör, inspiratör och ämnesexpert att paketera och sälja din kunskap på ett nytt sätt. Skillbreaks är små unika och kreativa äventyr, online eller offline - men alltid live, i realtid. Lär dig mer om vårt nya digitala format "Skillbreak Live Sessions" här. Har du något spännande du vill lära ut? Kika gärna igenom vilka skills vi idag fokuserar på. Vi är också alltid öppna för nya ideer och teman, så välkommen!


Ansök

Fördelarna med att erbjuda ett Skillbreak

1
Tjäna pengar på dina skills
2
Få tips hur du bygger upp en attraktiv workshop
3
Bygg ditt varumärke och få fler följare
4
Skillbreaks expert community (inspo, träffar etc)
5
Du får hjälp med admin och betalningar
6
Mer tid till det du gillar

"Skillbreak låter mig kombinera mitt vardagsjobb med min hobby, att få dela med mig av mitt hantverk med andra är något som gör mig stolt."

Anna - Äventyrsfotograf

"Jag lär ut eftersom det är så kul. Det är underbart när mina deltagare kommer över sin rädsla för att göra "fel"."

Barbro - Keramiker

"Jag vill ge deltagarna modet att våga använda hela sin potential; röst, kropp och sinne, det är så kul att se förvandlingen."

Tora - Operasångare & Röstcoach

Kom igång enkelt

1

Ansök via formuläret på denna sida. Vi går igenom din ansökan snarast och gör en bedömning om din föreslagna workshop passar in i vårt nuvuarande utbud, du hör av oss inom 1 vecka.

2

När din ansökan är godkänd kan du själv skapa en snygg sida för din workshop med våra enkla verktyg. Du bestämmer pris och antal deltagare.

3

Vi går igenom din föreslagna workshop, och hör av oss inom en vecka. När den blivit godkänd oss kan du publicera datum och börja tjäna pengar på dina skills.

Intresseanmälan

Kategori*
Typ av lokal*
Beskriv kortfattat din workshop-idé*
Instagram
Facebook
Din hemsida
Meljadress*
Förnamn*
Efternamn*
Telefon*
Kurstyp