Manifesto

Vi människor har ett djupt rotat behov av att uttrycka, utveckla och förverkliga våra drömmar. Vi startade Skillbreak för att vi vet att något magiskt sker när vi människor får mötas på riktigt, lär av varandra och får göra saker med våra händer. Förr skedde detta naturligt, men med utvecklingen mot ett alltmer digitalt samhälle måste vi skapa nya mötesplatser och tillfällen att lära av varandra. Så vi byggde en plattform som gör det enkelt för experter att visa upp sina färdigheter och för vanliga människor att prova på och lära sig nya saker.


Teamet bakom

Allt började med ett Skillbreak. Det som idag är Skillbreak startade i september 2016 när vi provade på att dreja hemma hos Barbro, idag en av våra äldsta experter. Vi lever som vi lär och älskar att prova nya saker, gärna tillsammans med andra likasinnade. Vi insåg hur mycket gömd kunskap som ligger i människors händer och ville göra den tillgänglig för alla oss vanliga människor.

Matilda Hannäs
- CEO -
Lina Johansson
- Design -
Lo Axhamre
- Tech -

Vill du bli en del av vårt team?

Vi är ett litet dedikerat team som lever som vi lär! Just nu letar vi efter en grym CTO /utvecklare och en och en Community Manager. Kolla in våra jobb här. Men vi är alltid nyfikna på att träffa människor som delar vår ambition och vill växa med oss, skicka ett mail till [email protected] så tar vi en kaffe.