När vi möts på riktigt, lär av varandra och får göra saker med händerna - då växer vi och mår bra. Förr skedde detta naturligt, men i ett alltmer digitaliserat samhälle - där vi umgås framför och via skärmar - behöver vi återupptäcka bortglömda behov. Därför har vi byggt en plattform som gör det enkelt för kreativa experter att välkomna oss till sina verkstäder, kök, studios och ateljéer. Vi vill demokratisera kreativitet, skapa fler jobb, bidra till meningsfulla möten, och överföra kunskap mellan generationer och över landsgränser.


Teamet bakom Skillbreak

Idén till Skillbreak växte fram under hösten 2016, och särskilt på ett besök i keramikerns och textilkonstnären Barbros studio. Visionen växte till att göra kreativitet, kunskap och passion tillgänglig för världen på ett helt nytt sätt. Vi i teamet lever som vi lär och älskar att prova nya saker, gärna tillsammans med andra.
- Matilda & Lina, Skillbreaks grundare

Matilda Hannäs
CEO & Product
Lina Lennartsson
VP Design & Customer Success
Alexander Ulander
VP Engineering
Rachel Wathelet
Growth & Analytics Manager
Maja Edelbring
Head of Brand & Coms
Nina Nguyen
Content Marketing Intern
Batman
Chief Happiness Officer
Rådgivare
Albert Ramstedt

Vill du bli en del av vårt team?

Vi är alltid nyfikna på att träffa människor som delar vår ambition och vill växa med oss. Skicka ett mail till [email protected], så tar vi en kaffe. Här kan du se alla våra öppna positioner: thehub.se/jobs/company/skillbreak