Ydnslzwbpr0tvfih5pkx
Självförsörjande på liten yta
Hostas av Jessica Lyon

Längd: 4h 10 deltagare Språk: Swedish or English

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.20288069999999, 18

Om experten

Jessica har drivit upp bloggen Odlingsinspiration och en växande Youtube kanal med sin "Odlingstv" som ses av tiotusentals varje vecka. Kanalen publicerar massor av instruktiva filmer på nätet. Jessica drivs av att ge odlingsinspiration året om för alla. Hon syns ofta som odlingsexpert på SVT och håller också uppskattade workshops och kurser för privatpersoner och företag. Jessica jobbar för att bli självförsörjande med grönsaker och värnar om hållbarhet och mångfald i trädgården. Själv älskar hon att ta vara på ogräset.

Om Skillbreaket

Tror du liksom många andra att det behövs stora odlingsbara ytor för att kunna bli självförsörjande på grönsaker och rotfrukter året om? I den här korta praktiska kursen kommer vi, bland mycket annat också såklart, att prata om och bevisa motsatsen, dvs hur vi kan få små ytor superproduktiva genom s k Stafettodling och odling på liten yta!

Datum

Wed, Aug 1st, 16:30-20:30

Thu, Aug 9th, 16:30-20:30

Övrig information

Workshopen hålls i min trädgård på Vendelsö men kan på efterfrågan komma till din lokal/kontor. Allt material ingår. Vegetarisk fika ingår samt dryck och kaffe/te för den som önskar. Vi kommer mestadels att hålla till utomhus så passande kläder för ändamålet är praktiskt. Eget tillfälle för grupp kan bokas för minimum 4 personer.

Om Odlingstv

Alla kan Odla. OdlingsTV vill inspirera fler till att odla -på alla de sätt! Både nybörjare och trädgårdsnördar. Bra saker ska spridas!