Ydnslzwbpr0tvfih5pkx
Lyckas med sticklingar & fröer
Hostas av Jessica Lyon

Längd: 2h 10 deltagare Språk: Swedish or English

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.20288069999999, 18

Om experten

Jessica har drivit upp bloggen Odlingsinspiration och en växande Youtube kanal med sin "Odlingstv" som ses av tiotusentals varje vecka. Kanalen publicerar massor av instruktiva filmer på nätet. Jessica drivs av att ge odlingsinspiration året om för alla. Hon syns ofta som odlingsexpert på SVT och håller också uppskattade workshops och kurser för privatpersoner och företag. Jessica jobbar för att bli självförsörjande med grönsaker och värnar om hållbarhet och mångfald i trädgården. Själv älskar hon att ta vara på ogräset.

Om Skillbreaket

En stickling är en avsklippt stam- eller rotdel av en växt, avsedd att stickas ned i jord, eller sättas i vatten, för att slå rot och bilda en ny planta. Det är ett smart och snabbt sätt att uttöka storleken på din växtflora. Under kvällen så kommer du lära dig att så olika slags fröer och att ta slags sticklingar. Allt material finns på plats och du får ta med dig dina fröer och sticklingar hem. Vi hoppas att denna workshop ska väcka ditt intresse, vi tänker att med uppmuntran och god vägledning kan alla fingrar bli gröna.

Datum

Wed, Aug 8th, 17:30-19:30

Övrig information

Workshopen hålls i min trädgård på Vendelsö men kan på efterfrågan komma till din lokal/kontor. Allt material ingår. Enklare vegetarisk fika ingår samt dryck och kaffe/te för den som önskar. Vi kommer mestadels att hålla till utomhus så passande kläder för ändamålet är praktiskt. Eget tillfälle för grupp kan bokas för minimum 4 personer.

Om Odlingstv

Alla kan Odla. OdlingsTV vill inspirera fler till att odla -på alla de sätt! Både nybörjare och trädgårdsnördar. Bra saker ska spridas!