Oq2zwud7a94ngrf1pyuo
Måla akvarell och akryl
Hostas av Suzanne Sjödin

Längd: 2h 30m 6 deltagare Språk: Swedish or English

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c58.5811992, 16

Om experten

Jag heter Suzanne Sjödin och för mig har en dröm blivit verklighet! My Art Factory är min ateljé & ett galleri. Här på söder i Norrköping finns det lust och skapande i olika former. Jag målar i akvarell och akryl och arbetar i textil. Jag gillar att lära ut och håller kurser, afterwork, möhippor och workshops inom samtliga områden. För konstföreningar och andra grupper finns möjlighet att komma på en unik visning med tilltugg och dryck och aktivitet för den som önskar.

Om Skillbreaket

Du kommer att erövra akvarellkunskaper som leder dig vidare i akvarellmålandets fantstiska värld. Är du mer erfaren går du på och målar akryl direkt. Du kommer få guidning under hela workshopen. Akvarell är en teknik som du bör lära innan du fördjupat dig alltför mycket i någon annan målningsteknik, t ex oljemålning eller akryl. Det är lättare än man tror att måla i akvarell. Akvarell är i hög grad levande och formar sig av egen vilja: den erfarne och skicklige användaren lär sig styra och bemästra hur färgen kommer att forma sig. Med detta menas att färgen rinner, löser upp och blandar sig med tidigare applicerade färgskikt eller hur nyapplicerad färg uppför sig. Ha för vana att ta med dig akvarellgrejorna ut då du färdas eller är på semester: skissa motiven du fastnar för och antyd färgerna med akvarell. Det är mycket bättre att fånga intrycken på detta sätt än med kamera: skissar du fångar du det viktigaste intrycken. Kursen hålls över flera söndagar under hösten. Du får komma så många gånger du önskar och kan fortsätta med dina projekt.

Färdigheter

  • Hur du målar i akvarell
  • De vanligaste teknikerna i akryl
  • Måla själv under guidning

Datum

Sun, Sep 2nd, 15:00-18:00

Sun, Sep 16th, 15:00-18:00

Sun, Oct 7th, 15:00-18:00

Övrig information

Visst material ingår men ta gärna med eget akvarellblock.

English Summary

You will conquer watercolor skills that lead you further into the imaginative world of watercolor.

Experten erbjuder också: Återbruk - sy om och sy nytt!.

Om My Art Factory

My Art Factory är ett folkligt galleri där det finns någonting för alla om du så letar efter en present, något dekorativt för hemmet eller vill lära dig mer om konst. Jag ser till att du som konstnär får synas och märkas samtidigt som du kan ägna dig åt din konst utan att behöva tänka på försäljningen. Välkommen hit!