Bmchgqamspx1nv6ltpe6
Frisyrer för vardag och fest
Hostas av Nora Fager

Längd: 2h 30m 8 deltagare Språk: Swedish or English

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.32462959999999, 18

Om experten

Nora är en passionerad designer och kreativ problemlösare som aldrig låtit sig begränsas av etiketter. Oavsett om det gäller grafisk form eller hårdesign är hon nördig med detaljer och experimenterar gärna. Nyfiken och orädd startade hon karriären med att som fjortonåring klippa sina vänners hår, till allas stora förtjusning.

“Att jobba med hår är så tillfredställande, att kunna ändra stil och utseende bara på några minuter. Med enkla handgrepp kan man få en fantastisk effekt direkt!“

Om Skillbreaket

Det här är en rolig workshop för dig som står där med samma hästsvans varje morgon och tänker att du borde göra något åt den. Nora lär ut sina favorittekniker och avslöjar hemligheten bakom de där uppsättningarna som ser så vackra och svåra ut. Pedagogiskt och underhållande förklarar hon tricken bakom hur man får det svåra att se enkelt ut och tvärtom. Du lär dig experimentera på ditt eget hår och får träna på enkla och medelsvåra uppsättningar. Nora ger tips på stilar och uppsättningar som passar ditt ansikte och hårtyp. Perfekt kväll att spendera med en vän. Bubbel och massa skratt utlovas! Du går hem med nya kunskaper och massor med inspiration att fortsätta kreera.

Färdigheter

  • Praktiska tekniker och verktyg för vardagsstyling.
  • Analys av ditt ansikte och hårtyp
  • Ett häfte med tio enkla uppsättningar att ta med hem

Övrig information

Bubbel och snacks inkluderat. Verktyg och hårtillbehör finns på plats men ta med din egen borste och kam om du vill. Det är bra om du har minst axellångt hår och det får gärna vara en dag eller två sedan tvätt.

Experten erbjuder också: Everyday hairstyling skills.