X0jsbbbuohydqj5b61ow
Knyt en chic väggbonad i makramé
Hosted by Anna Eriksson Wallin

Duration: 3h 6 participants Language: Swedish or English

Booking for 3 or more?
Request a date here
Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.3178479, 18

About the expert

Det var kärlek vid första knuten när jag började med makrame. Jag vilade upp mig från en operation och behövde något kreativt och roligt att göra med mina händer. Sedan dess har jag inte kunna sluta, jag skapar i alla former, färger och storlekar. Jag driver en webbshop där jag säljer min konst och hantverk, främst amplar och väggbonader. På dagtid är jag advokat och utbildar mig till domare. När jag inte jobbar eller knyter makrame älskar jag att resa. Mitt favoritland är Italien. Jag älskar maten, vinet och folket och har börjat lära mig italienska. Vieni con me!

About the Skillbreak

Macrame må varit kult på 70-talet men den nya makramédesignen har definitivt hittat in i finrummet igen. En väggbonad i textil blir elegant och det är ett vackert sätt att sätt personlig prägel på ditt hem. Under denna workshop går vi igenom de vanligaste teknikerna för att knyta bonader med varierande svårighetsgrad. Jag visar variationer av knutar och kombinationer av färger och mönster. Självklart kommer du kunna gå hem med din egen vackra kreation. Du får också med dig färdigheterna att fortsätta skapa nya mönster för att skapa egna designer. Att knyta makrame är dessutom utmärkt att göra ihop, kanske en möjlighet att träffa andra nyfikna och kreativa personer?

Key learnings

  • Vilka material som passar att använda
  • Grundläggande tekniker för knutar
  • Mönster och design för bonader

Dates

Sun, May 6th, 13:00-16:00

Additional information

Broschyr med instruktioner, material och fika ingår. Ingen erfarenhet krävs. Kom i tid - jag öppnar 15 minuter innan workshopen börjar.

Reviews
Marie

Jättebra workshop, kändes som jag lärde mig mycket!

30 November, 2017

About Mannacrame

I run a webshop where I sell my art and crafts, mostly plant hangers and wall hangings. I am happy to take new orders and create new ones on demand.