X0jsbbbuohydqj5b61ow
Knyt en vacker ampel i makrame
Hostas av Anna Eriksson Wallin

Längd: 3h 6 deltagare Språk: Swedish or English

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.3178479, 18

Om experten

Det var kärlek vid första knuten när jag började med makrame. Jag vilade upp mig från en operation och behövde något kreativt och roligt att göra med mina händer. Sedan dess har jag inte kunna sluta, jag skapar i alla former, färger och storlekar. Jag driver en webbshop där jag säljer min konst och hantverk, främst amplar och väggbonader. På dagtid är jag advokat och utbildar mig till domare. När jag inte jobbar eller knyter makrame älskar jag att resa. Mitt favoritland är Italien. Jag älskar maten, vinet och folket och har börjat lära mig italienska. Vieni con me!

Om Skillbreaket

På denna klass får du att lära dig olika knutar och tekniker som utgör makramens grundläggande teori och konst. Vi går igenom de vanligaste teknikerna för att binda amplar med varierande svårighetsgrad. Jag visar variationer av knutar och kombinationer av färger och träbollar. Självklart kommer du kunna gå hem med din egen vackra kreation. Du får också med dig färdigheterna att fortsätta göra amplar på egen hand. Makramé är dessutom socialt så det är en utmärkt möjlighet att träffa andra nyfikna och kreativa personer, kanske framtida vänner!

Färdigheter

  • Mäta din tråd och planera proportionerna för din kruka.
  • Binda grundläggande makraméknutar.
  • Anpassa din egen hängare efter din personliga smak

Övrig information

Broschyr med instruktioner, material och fika ingår. Ingen erfarenhet krävs. Ta med din egen kruka. Kom i tid - jag öppnar 15 minuter innan workshopen börjar.

Om Mannacrame

I run a webshop where I sell my art and crafts, mostly plant hangers and wall hangings. I am happy to take new orders and create new ones on demand.