Arwjsa156c6ruoff9jf7
Kreativ bildbehandling
Hostas av Anna Lovehed

Längd: 2h 30m 7 deltagare Språk: Swedish or English

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.32462959999999, 18

Om experten

Inredningsarkitekt och äventyrsfotograf Anna började sin fotografiska resa i bergen med fascination för mänskliga möten med naturen. Hennes passion för äventyr har drivit henne till några av de mest avlägsna platserna på jorden. Annas uttryck är målmedvetet och noggrannt, inriktat på att fånga känslan i ögonblicket.

“En bra bild är en inramad drömversion av verkligheten. Vem säger att det måste se verkligt ut? Bilden ska framkalla känslor och en känsla av nyfikenhet att söka efter det dolda“

Om Skillbreaket

Vad är det som gör att man minns vissa bilder? Fotografering är kreativt arbete, som fotograf bör du kunna hantera alla de funktioner som hjälper till att göra dina foton bättre. I den här workshopen lär du dig att förbättra dina favoritbilder. Vi kommer att diskutera olika kommunikationsstilar och hitta tekniker för att förädla ditt personliga uttryck. Du kommer att förbättra din teknik från att använda trista standard filters på instagram. I denna workshop lär du dig göra grundläggande tonjusteringar för att skapa surrealistiska flerskiktseffekter, retuschering för porträtt och landskap, hur man gör markeringar, skapar masker och använder avancerade kompositionstekniker för att inte bara förbättra fotografierna, men för att göra dem till helt nya bilder.

Färdigheter

  • Photoshop / Lightroom introduktion för fotografer.
  • Bildhantering, behandling och beskärning och andra Photoshop-tekniker.
  • Förädla din kommunikationsstil och ditt personliga fotouttryck.

Övrig information

Du kommer att få en notis med information om mötesplatsen och andra detaljer före workshopen