Arwjsa156c6ruoff9jf7
Kreativt foto utomhus
Hostas av Anna Lovehed

Längd: 3h 10 deltagare Språk: Swedish or English

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.3285104, 18

Om experten

Inredningsarkitekt och äventyrsfotograf Anna började sin fotografiska resa i bergen med fascination för mänskliga möten med naturen. Hennes passion för äventyr har drivit henne till några av de mest avlägsna platserna på jorden. Annas uttryck är målmedvetet och noggrant, inriktat på att fånga känslan i ögonblicket.

“En bra bild är en inramad drömversion av verkligheten. Vem säger att det måste se verkligt ut? Bilden ska framkalla känslor och en känsla av nyfikenhet att söka efter det dolda“

Om Skillbreaket

Vad är det som gör att man minns vissa bilder? Fotografering är kreativt arbete, och Anna är mån om att förmedla en autentisk känsla av en viss tid och plats med varje bild. I den här workshopen kommer Anna att låna dig hennes ögon och lära dig hur du hittar den speciella stämningen och fångar den på bild. Efter en introduktion till komposition, vinklar och linjer får du en utomhusuppgift och har gott om tid att träna under Annas vägledning. Ta med din kompakta systemkamera. I anslutning till denna workshop erbjuder Anna en uppföljningssession där du kan lära dig att göra bra bilder bättre med programvara. Du får en hemuppgift att träna på under veckan.

Färdigheter

  • Sammansättning, vinklar, linjer och golden ratio.
  • Bildkommunikation; energi, konflikter och intressanta objekt.
  • Mönster i naturen, fånga ett uttryck, kreativa kollisioner.

Övrig information

Du kommer att få en notis med information om mötesplatsen och andra detaljer före workshopen. Workshopen kan komma att cancelleras om vädret ej tillåter utomhusaktivitet.