Ibfnrvqeguz3mlalwoxm
Kreativt skrivande helg
Hostas av Sofia Sivertsdotter

Längd: 20h 6 deltagare Språk: Swedish

2625 SEK per person

Friday Sep 1st 17.00 - Sunday Sep 3rd 15.00

Boka här
Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c56.4581248, 16

Om experten

Sofia Sivertsdotter är författare till böckerna Modig, Strimmor av ljus och Tillitens väg. Hon har en kandidatexamen i svenska och har studerat journalistik på Poppius journalistskola. Hon har tidigare varit verksam som kommunikatör och coach för kreatörer och har blivit utsedd till årets inspiratör och årets idealist. Hösten 2017 släpps Sofias diktsamling Livnära. Mer info om Sofia här!

Anna-Karin Andersson är författare till ett flertal barn- och ungdomsböcker, bland annat I skuggan av Blå Jungfrun, Skuggsyster och Flyga hem. Hon har en doktorsexamen i arkeologi och ett brinnande intresse för kulturlandskapet, från vilket hon hämtar skrivinspiration. Hösten 2017 släpper hon barn- och ungdomsböckerna Forntidsglimtar och Husmonster. Mer info om Anna-Karin här!

Om Skillbreaket

Kom igång med ditt skrivande på vackra Öland i höst! I gamla Kastlösa skola gör vi rum för ditt skapande och tillsammans hittar vi inspiration och skrivtid. Under helgen får du vägledning, tips och idéer för att utveckla ditt skrivande. Två ledare med olika bakgrund inom författandet hjälper din skrivröst att blomma. Anna-Karin Andersson kommer bland annat att locka till att hitta berättelser som finns i kulturlandskapet och Sofia Sivertsdotter kommer att guida dig genom kreativa meditationer. Du kommer även att få ta del av deras individuella kunskap genom korta föreläsningar.

Färdigheter

  • Vägledning tips och idéer som utvecklar ditt skrivande
  • Korta föreläsningar om skrivande
  • Kreativ och individuell coachning

Övrig information

Kurs, mat, transport mellan Kalmar och Kastlösa ingår. Ta med dator eller penna/papper. Logi ordnar du själv.