Uqyjdplungoxhml6xnd5
Gör egna kreativa och personliga smycken
Hostas av Anna María Larsson

Längd: 3h 12 deltagare Språk: Swedish or English

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.32462959999999, 18

Om experten

Jag är Anna Maria, en kreativ själ som alltid är pepp att prova nya DIY-projekt och lära mig nya hantverk. Jag har studerat till art director med en bakgrund i grafisk design. Under hela min karriär har jag haft behov av att arbeta med mina händer som komplement till att sitta framför en skärm över 8 timmar per dag och därför började jag spendera min fritid med att tillverka saker och ting. Tidigare i år avslutade jag mitt kontorsjobb och nu jobbar jag som frilansare, skapar nya prylar, bloggar och i enlighet med min vision. Jag bloggar om mina kreativa projekt på www.dnilva.se. Du kanske känner igen mig från den kreativa tv-showen Superskaparna?

Om Skillbreaket

Att göra egna smycken är inte bara roligt och givande, det är en perfekt present till någon du gillar. Dessutom kan det verkligen addera det lilla extra till din garderob. På detta skillbreak kommer du att lära dig flera tekniker för att göra smycken av olika material och form. Det är så kul att lära sig att se skönhet i skräp och konstiga material. Du kommer att få inspiration att göra smycken ur gamla plastflaskor, pärlor, ringar, rep och mycket mer. Har du något kul, oväntat, roligt, eller fint material du vill göra ett smycke av? Ta gärna med det.

Om Dnilva

Dnilva is a creative studio and a DIY-blog, owned and operated by Anna María Larsson. Dnilva offers lectures, workshops, content creation and all sorts of handpicked collaborations. More on www.dnilva.se