X0jsbbbuohydqj5b61ow
Makramé fotsättningskurs
Hostas av Anna Eriksson Wallin

Längd: 5h 8 deltagare Språk: Swedish or English

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.3178479, 18

Om experten

Det var kärlek vid första knuten när jag började med makrame. Jag vilade upp mig från en operation och behövde något kreativt och roligt att göra med mina händer. Sedan dess har jag inte kunna sluta, jag skapar i alla former, färger och storlekar. Jag driver en webbshop där jag säljer min konst och hantverk, främst amplar och väggbonader. På dagtid är jag advokat och utbildar mig till domare. När jag inte jobbar eller knyter makrame älskar jag att resa. Mitt favoritland är Italien. Jag älskar maten, vinet och folket och har börjat lära mig italienska. Vieni con me!

Om Skillbreaket

Workshopen är tänkt som en fortsättningskurs i att knyta makramé och passar dig som gått en workshop med Anna tidigare men är du nybörjare så går det bra också. Du att lära dig olika knutar och tekniker för amplar och vi går igenom de vanligaste teknikerna för att binda väggbonader med mer svårighetsgrad. Självklart kommer du kunna gå hem med din egen vackra kreation. Du får också med dig färdigheterna att fortsätta skapa på egen hand. Kursen är också ett utmärkt tillfälle till att knyta kontakter mellan flititga hantverkare :) Lunch och allt material ingår.

Övrig information

Broschyr med instruktioner, material och lunch ingår. Kom i tid - jag öppnar 15 minuter innan workshopen börjar.

Om Mannacrame

I run a webshop where I sell my art and crafts, mostly plant hangers and wall hangings. I am happy to take new orders and create new ones on demand.