Foa4uz3kbcyiyuva9der
Lunch & grön matlagningskurs
Hostas av Cecilia & Ebba

Längd: 2h 30m 16 deltagare Språk: Swedish or English

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.34784310000001, 18

Om experten

Cecilia Davidsson är kock och näringsterapeut och driver sedan 2006 företaget Curlyfood med catering och matlagningskurser med inriktning på rawfood och makrobiotisk kost. Med ett genuint intresse för mat och hälsa sprider hon kunskap och inspiration till att laga och äta bra mat. Helt, smakrikt och sinnligt är ledord i skapandet av recept och menyer. Cissi är även författare till de omtyckta böckerna ’Yogamat’ och “Hälsosam mat”.

Ebba Wickboms stora intresse för sambandet mellan mat och hälsa ledde henne att bygga upp flertalet restauranger och cafeer. Hon retade sig på de stora leverantörernas matfusk och startade eko-butiken Happy Hippo. Ebba är även ekologisk hudvårdsterapeut och är nördigt intresserad av bakteriefloran i mage/tarm och dess stora betydelse för vilka vi är och hur vi mår. Alltid nyttigt och näringstätt, men maten måste vara god i första hand! Numera arbetar Cecilia och Ebba tätt ihop och trivs bäst i Curlyfoodköket tillsammans.

Om Skillbreaket

Med fokus på ekologiska råvaror från växtriket och kärleksfull tillagning skapar vi mat som får oss att både njuta och må bra. Under den här workshopen lär vi oss laga en härlig grön lunch och avnjuter den tillsammans. Vi startar med nyttiga snacks och röror och går igenom alla olika komponenter i vår gröna lunch. Vi avslutar med te och rawfood treat samt Curlyfoods uppskattade "matprat", dvs tips för din matlagning i vardagen. Vi håller till i Curlyfoods mysiga kök i Vasastan.

Övrig information

Förkläden finns på plats. Snacks, lunch, treat och te ingår. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet. Denna workshop behöver bokas för grupp om minst 10 deltagare och kan då anpassas helt efter era behov.

Reviews
Louise

Hej Skillbreak, Vi hade verkligen supermysigt pa var rawfood kurs. Trevlig lokal, bra upplagg och spännande ingredienser. Kunnig och passionerad kursledare. Bravo for ett lyckat Skillbreak!

3 December, 2017

Om Curlyfood

Organic catering with lots of green food but also seasonal fish and meat. We want to inspire people to eat vibrant food through cooking classes and retreats.