Ef3hxflgyvli0ixrvxlu
Dreja & Glasera fortsättning
Hosted by Barbro Gustavsson

Duration: 5h 30m 4 participants Language: Swedish

Booking for 3 or more?
Request a date here
Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.05397019999999, 16

About the expert

Barbro har många kreativa projekt men hennes passion för keramik är en av de få konstanterna i hennes liv. Hon är lärare inom textilhantverk och nu även professionell keramiker efter tio års studier och praktik. Barbro bor i ett vackert blått hus där hon har sin egen keramikverkstad och rosenträdgård. Hon älskar att dela med sig av sina kreativa projekt (och bjuder gärna på ett mål fantastisk hemlagad mat).

“Skönheten i det handgjorda är att varje ting vi skapar är speciellt. Varje ting har ett helt unikt uttryck, skiljt från det vi skapat tidigare.“

About the Skillbreak

Kasta loss och våga lite mer! I den här workshopen tar vi drejandet till nästa nivå och passar även på att testa olika typer av glasyrer. När du drejar behöver du oftast prova och göra om 10-20 gånger innan du får till något som du verkligen är nöjd med. I den här workshopen har du gott om tid att jobba själv, men självklart får du hjälp när du behöver. Vi kommer också gå igenom vilka glasyrer som passar för olika leror och hur man får ett önskat (och vackert) resultat.

Key learnings

  • Fördjupande drejtekniker
  • Egen tid att arbeta under guidning
  • Glasyrer - teori och praktik

Dates

Sun, Apr 29th, 10:00-16:00

Sun, May 6th, 10:00-16:00

Additional information

Material, lunch och fika ingår. Du ska ha gått någon typ av introduktion till drejkonst eller keramik för att få maximal nytta och glädje av denna workshop. OBS! Workshopen hålls i Flen, ung. 1 timme med tåg från Stockholm.

This expert also offers: Lär dig att dreja.

About Gustafslund Ceramics

A boutique store for handmade ceramics. All goods are made unique, on your order. Find me on instagram @ gustafslund_ceramics https://www.instagram.com/gustafslund_ceramics/