Dafcro526xxemvzqjy7q
Tuschmåleri workshop med fokus på blommor
Hostas av Malin Björklund

Längd: 3h 6 deltagare Språk: Swedish

Staticmap?&zoom=13&format=png&size=250x250&maptype=roadmap&markers=color:blue%7clabel:1%7c59.31100550000001, 18

Om experten

Malin Björklund är konstnär och mönsterformgivare. Växtriket är hennes inspiration och originalen är målade med flytande tusch, pensel och vatten. Hon har formgivit mönster för tapet, tyg och porslin med producenter såsom Your Wallpaper, Boråstapeter, Ljungberstextil och Duka.

Om Skillbreaket

Tuschmåleri! Det säger kanske allt eller ingenting. Vi kommer att arbeta med flytande tusch i alla färger, vatten och pensel på akvarellpapper. Tänk dig en akvarell som är mer färgintensiv, sparsammare komposition och som går snabbare att måla. Jag kommer börja med att berätta och visa bilder på det östasiatiska klassiska tuschmåleriet. Därefter visar jag hur man kan använda flytande tusch, vatten och pensel. Jag går igenom penselföring och exempel på komposition. sen är det dags att måla och jag ger individuella tips.

Färdigheter

  • tuschmåleri
  • komposition
  • blommor

Datum

Tue, Aug 28th, 18:00-21:00

Övrig information

Allt material och fika ingår i avgiften. Och du får ta hem dina målerier!

Reviews
Josefine

Jättebra workshop med skön stämning och nyttig information/inspiration

14 June, 2018
Anna

Malin var lugn och pedagogisk och det kändes som ett privilegium att få ta del av hennes fantastiska kunskap. Det kändes som att hon genuint ville dela med sig och det var spännande att få vara i hennes atelje.

12 June, 2018

Om Malin Ritar

Mönsterkonstnären Malin Björklund är baserad i Stockholm. I sin ateljé arbetar hon med utställningar, mönsteruppdrag, utsmyckningar till offentlig miljö och med unika uppdrag. Se mer på www.instagram.com/malinbjorklundritar